• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Софи Маринова: Отворена съм за всякакви предложения (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

юли 14, 2020

Скъпи приятели и читатели, в следващите редове ще Ви представя едно интервю, с един от най-големите таланти в България. Жената, която няма как да объркате, невероятната Софи Маринова!

Петър Ангелов: Здравей, Софи! Надявам се да те намирам в добро здраве! Как си, как се чувстваш!

Софи Маринова:  Благодаря, Слава на Господ! Чувствам се много добре аз и цялото ми смейство.

Петър Ангелов: Страхотна си! Отново върнаха участията по клубовете.. Страхуваш ли се от COVID-19 и пазиш ли се от почитателите, които искат снимки и да те прегърнат?

Софи Маринова: Като всеки един човек се притеснявам, но ако трябва да погледнем малко реално на нещата, това също е вирус като останалите, с който трябва да се преборим и да изградим имунитет. По никъв начин не трябва да спира животът, трябва да продължим да живеем работим както преди.

Петър Ангелов: Актуалният ти сингъл с Константин „Проблем“ се радва на изключителен успех! Парчето е тотален хит в клубовете и гърми навсякъде! Очакваше ли такъв успех?

Софи Маринова: Вчера си говорихме с моят PR, че тази песен ме върна в самото начало когато пуснахме „Стари рани“. Усещам че това ще бъде втората песен, която ще остане много във времето и хората ще я пеят и обичат. Благодаря на Констатин че ме покани да бъда част от този прекрасен проект и се получи страхотен дует.

Петър Ангелов: Предстои да излезе новата песен, която е в дует с твоята майка.. Вълнуваше ли се по време на записа и снимките на новият проект?

Софи Маринова: О, това е най-милият ми ден в живота! Целият ден беше изпълнен с много веселие. Това ще остане един скъп спомен за цял живот за мен и моята майчица!

Петър Ангелов: Често, специален гост си в най-добрият клуб в Югозапада „Night Club The Moon“. Допада ли ти благоевградската публика и клубът конкретно?

Софи Маринова: Ооо, това е моето любимо място! Там стават най-добрите купони! Всички са толкова позитивни, че винаги се прибирам заредена с позитивна енергия. Собственикът е един прекрасен, добър човек, който много ценя и уважавам. Радвам се че имам честа, такъв човек да е наш близък приятел!

Петър Ангелов: Тази година ще намериш ли време за почивка и къде ще почиваш, в България или чужбина?

Софи Маринова: Хи-хи в това, положение в което се намираме, не може да плануваме нищо свързано с почивка! Като цяло, винаги гледам да съчетая работата с полезното, когато имам участия по морето!

Петър Ангелов: Има ли приятелство в поп-фолка? Ако не е тайна, сподели с кого си  най-близка и на кого можеш да разчиташ.

Софи Маринова:  Аз като цяло, винаги гледам да съм в добри отношения с всички колеги! Не съм в лоши отношения с никого. Всъщност съм си най близка с Преслава и Констатин, с тях се чувствам много добре! Винаги може да се посмее човек от сърце с тях!

Петър Ангелов: Би ли вляза в риалити формат? Знаеш че имаш хиляди почитатели, които нямат търпение да те гледат за по-дълго..

Софи Маринова: Отворена съм за всякви предложения! Разбира се, стига да не са такива, с който да се създават скандали, клюки, обиди или каквото и да е, което да ни показва в лоша светлина и да губим любовта на зрителите.  Аз обичам забавните  формати, в който може да накараме зрителя да се разтовари от напрегнатия ден. Както и да го накараме, да се посмее от сърце!

Петър Ангелов: Разкажи ни за твоят PR – Тодореско, защото освен страхотни професионални отношения, сте приятели и в живота!

Софи Маринова: Ще започна с това, че винаги съм го казвала, че Господ винаги ни изпраща хора, с който трябва да се срещнем в този живот! Той е много добро момче! Всички много го обичаме, цялата ми фамилия и семейството на Гринго, си го обичаме много като наш роднина!  Ние се познаваме толкова добре с него, че понякога имам чувството че си четем мислите! До такава степен се познаваме, че той знае кое е добре, кое не е добре. Също така, той знае какво ще ми хареса и какво не. Като цяло, той е част от нашето семейство, когото обичаме всички много.

Петър Ангелов: Какво могат да очакват меломаните от теб? Освен дуета с твоята майка, какво могат да очакват многобройните ти почитатели!

Софи Маринова: Подготвила съм доста интересни неща, но всичко с времето си! Имаме вече записана песен и с моят син, която може в по-късен етап да я пуснем и нея. Преди това, предстои да пусна два нови проекта! Също така, подготвям албум, който ще издам на 5-ти декември, тази година. Реших за моят рожден ден, да подаря на мойте фенове нещо ново, интересно и чисто нови песни събрани в албум!  Живи и здрави ще направя една грандиозна промоция,  след като издам албума!

Петър Ангелов: Какво си пожелаваш да ти се случи до края на 2020-та година?

Софи Маринова: На първо място, да съм жива и здрава аз и цялото ми семейство! Наред с тях, всички мой роднини приятели и всички хора по целият свят! По-хубаво от здравето няма и вече каквото Господ ни е отредил, това ще ни се случи!

Петър Ангелов: Благодаря ти за хубавото интервю! Пожелай нещо на нашите читатели!

Софи Маринова: Пожелавам Ви, да сте живи и здрави всички, защото това е най-важно! Здравето когато го имаме, всичко друго се постига! Да сме здрави, винаги така добри усмихнати и истински! Най-вече много любов, много хармония във всички семейства!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *