• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„Frutino“ – любимата марка плодови вина!

ByПетър Ангелов

май 24, 2020

*Продуктите описани в тази статия са само за лица, навършили пълнолетие! 🔞

Без значение какъв е сезонът, чаша вино никога не е излишна! Било то с повод или без, нека бъдем честни – качеството и вкусът имат значение.

„Frutino“ е предпочитаната марка от хиляди българи. Дали защото нямат конкуренция в съотношението между цена и качество, дали защото предлагат голямо разнообразие от плодови вина – не знаем, но е факт че са абсолютен лидер на пазара. Все пак, „Frutino“ е изборът на българите за техните специални поводи или просто срещи с приятели.

Любимият вкус на екипът на Bgvipnews.eu безспорно е РОЗЕ с вкус на диня и мента! Изключително леки и приятни, вината на „Frutino“ бързо се превръщат в любими на всеки, който ги е вкусил.

Всеки иска да има най-доброто за себе си, а има ли по-добро от „Frutino“? Лично за нашият екип и за всеки, който е вкусил неповторимият и неподражаем вкус на техните вина, няма по-добри от тях!

Висококачествените български вина, както вече споменахме, впечатляват с богата гама от вкусове, съчетани вниманателно с натурални сокове. Опитайте осемте вкуса на „Frutino“, като имате избор за РОЗЕ – ягода и малина, диня и мента и вишна с нар. Заложете на ШАРДОНЕ с вкус на манго и праскова, СОВИНЬОН БЛАН с маракуя и киви, ПИНО ГРИДЖИО с мента и лайм. МЕРЛО-то е с вкус на боровинка и малина или избетете СИРА с вкус на синв слива и смокиня.

Но това далеч не е всичко! На сайта на „Frutino“, можете да намерите голям избор и идеи за коктейли – цъкнете тук.

И разбира се, вскичките тези приятни удоволствия на „Frutino“ са за лица над 18 години, навършили пълнолетие. А за тези над 18 години, консумирайте с мярка и се насладете на серията невероятни вина на „Frutino“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *