• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Над милион гледания и първо място в YouTube за „Красиви лъжи“

ByПетър Ангелов

юли 29, 2020

Новата музикална колаборация на Криско и Галена, остави всичко с отворена уста. Проектът е на световно ниво, може би най-високото ниво на музикален проект за България.

Още с анонса си, двамата изпълнители предизвикаха редица коментари. Част от тях, бяха положителни, а други недоумяваха как артисти от два различни стила музика, могат да се обединят. Е, ето че е възможно. Защото тяхното обединение е тотален хит и е революция.

Криско и Галена на са най-добрите изпълнители, всеки от своят стил. Беше въпрос на време за една такава колаборация. И нека не делим музиката на стилове. Нека повече артисти последват примера им. Няма нужда от напрежение между артистите, в държавата ни има достатъчно такова.

Пореден успех за парчето е факта, че в на първо място в „Набиращи популярност“ видеа за България, както и че генерира над милион гледания за отрицателно време. Проектът е качен в YouTube канала на Криско и се ротира по телевизии „Планета“ и „Planeta HD“. Много скоро обаче, „Красиви лъжи“ ще се завърти и в ефира на „Фен ТВ“. Дали проектът ще получи още телевизионни ротации, предстои да разберем.

Забавлявайте се на хубавата музика, бъдете по-широко скроени и имайте едно незабравимо лято!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *