• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Януш: Доволен съм от приема на „Твойте нерви“ (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

юли 29, 2020

Скъпи читатели, за мен е огромна чест да взема първото интервю на един новите изпълнители. Да, става дума за Януш, който набра голяма популярност с дебютният си сингъл „Твойте нерви“. Какво подготвя и какво сподели той, можете да прочетете тук.

Петър Ангелов: Яни, здравей! За мен е чест да взема първото интервю на един прохождащ, но много талантлив изпълнител! Как си, какво правиш?

Януш: В момента се занимавам с личния си живот. Много ти благодаря, добре съм. Изключително се радвам, че се свързахте с мен и че давам моето първо интервю  на вашата медия. В момента си почивам от дългогодишната ми работа в чужбина и съм се насочил към две нови песни, с които мисля скоро да зарадва моите почитатели. Песните са ромски, мисля че трябва да има за всеки музика за всеки етнос. Аз съм чове,к който не се  ограничава само в един стил.

Петър Ангелов: Дебютният ти сингъл „Твойте нерви“ се приема изключително добре от меломаните. Видеото се ротира по телевизия „Планета“.. Обмислял ли си да станеш част от музикална компания?

Януш:  Много съм щастлив, че е песента ми „Твойте Нерви“ се възприема хубаво от мойте почитатели. Това за мен е най-голямата радост, хората да оценят моя труд на моята песен. В момента се продуцирам сам , но кой знае, може и скоро да подпиша с някоя музикална компания.

Петър Ангелов:  Предстоят ти няколко нови проекта, които ще направят премиера в личният ти YouTube канал. Разкажи ми малко за тях.

Януш: Да, подготвям два нови проекта. Песните са ромски и едната от тях е набожна, защото не мисля да се ограничавам само в един стил. Трябва да експериментираме, трябва да радваме нашите фенове, все пак един творец трябва да твори във всички стилове.

Петър Ангелов: Имаш ли любими изпълнители? И ако да, с кого би искал да направиш дует?

Януш:  Всеки човек има любими изпълнител. Има много талантливи колеги, на които се възхищавам. Аз имам взаимоотношения с повечето. Поради една или друга причина, съдбата ни е запознала. Мога да споделя едни от големите имена на поп-фолка това са Преслава, Галена, Джена,  Роксана, Меди, Константин или други – за мен ще е чест да направя дует с някой от талантливите и големи имена на поп-фолка!

Петър Ангелов: Има ли композитор с когото би искал да работиш и ако да, кой е той?

Януш: Към момента не мисля да работя с друг, защото работя с един от най-известните и талантливи композитори. Вие го познавате, а и не само вие! Всички мой колеги  го познават. Става дума за Артур Надосян, който  направи моята първа самостоятелна песен „Твойте нерви“. И да, за вбъдеще обмисляме нови проекти!

Петър Ангелов: Малко хора знаят, че всъщност, ти живееш в Англия. Разкажи ми за живота там.. Къде ти харесва повече, в  България или на острова?

Януш: Когато преди време получих предложение за работа в Англия, това беше много актуално да пее българин там. Тогава се популяризираха българските заведения в Англия и в други страни. Заминах, защото исках да направя някаква промяна в живота си. Сънародниците,  които живеят на острова, бяха зажаднели за българското! Много се радвам, че имам тази възможност да работя с най-добрите колеги в Англия и да радвам хората! За нас, там животът бе непознат, но с течение на времето, опознах и техният начин на живот.  Животът е много забързан там! Животът е работа и почивки, хората са много толерантни, много интелигентни и много възпитани!

Петър Ангелов: Няма как да не засегна темата за COVID-19.. Какво е твоето мнение по въпроса? Как бяха мерките в Англия? Спазваше ли ги?

Януш: Като всеки нормален човек, аз спазвах всички ограничения. Хората бяха много уплашени, много стресирани от тази пандемия, но се радвам че с Божията воля,  че лека-полека почнахме да си връщаме начина на живот.

Петър Ангелов: Знаеш че с популярността, върви ръка за ръка и личният живот. Обвързан ли си?

Януш: За момента, не съм обвързан! Сега, изцяло съм се отдал на това, да правя нови песни и нови неща. Да експериментирам, защото мисля че ако има любов, тя ще дойде сама. Не е нужно да се търси, сами знаете че когато търсиш нещо, не го намираш.. Затова, по-добре да се оставяме на съдбата и Божиите ръце!

Петър Ангелов:  Имаше ли хора, които ти казаха да не се занимаваш с музика? Породи ли се завист сред приятелите ти и близките?

Януш: Слава Богу,  отношението на хора около мен е добро. Винаги са ме поощрявали да правя това, което ми харесва! Досега не съм се сблъсквал с такива хора, които да ми казват да не правя музика. Винаги ще има хора, които ще завиждат малко или много, както във всеки бизнес и всяко едно начинание. Това не се отразява на мен! Поне аз не виждам да има около мен нагативизъм, но много зависи и от хората, които са около мен.

Петър Ангелов: Яни, благодаря ти от сърце за интервюто. Какво си пожелаваш да ти се случи и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Януш: Искам да благодаря на всички читатели на вашата медия! Искам да ви благодаря още един път, искрено и от сърце!  Бих искам да пожелая на целия български народ,  да бъдат силни и търпеливи! Вярвам че скоро ще излезем от тази пандемия. Искам само да добавя и още нещо  – и това ще мине!  Нека бъдем по-добри хора. Надявам се скоро, нашата държава да се стабилизира! Благодаря ви, желая ви лек ден!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *