• пт. мар. 29th, 2024

Крум: Подготвям няколко проекта (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

юли 29, 2020

В следващите редове ще прочетете едно интервю с един от най-талантливите изпълнители в поп-фолка, а именно Крум. Само преди няколко дни, той представи „Джига, джига“, а преди броени часове, премиера направи и „Ей, така“- ремикса на „Джига, Джига“. Какво сподели той, спазвал ли е мерките и какво подготвя – можете да разберете като прочетете интервюто.

Петър Ангелов: Здравей, Крум! Интервюто ни е малко след премиерата на новият ти летен хит „Джига, джига“. Доволен ли си от първоначалният прием на песента?

Крум: Това е по-различна песен от предходните ми. Тя е готова от миналото лято, но я отложих. И ето, че е факт сега. Освен песента, Мартин Биолчев направи и много готин ремикс, който си слушам с голям кеф. Така че да, доволен съм от работата, която свършихме. Много ми е забавно да гледам клиповете, които хората правят на песента в tik-tok.



Петър Ангелов: Вече мерките се поотпуснаха, но какво мислиш за Covid-19 и че буквално светът спря на пауза? Спазваше ли мерките?

Крум: Изключително стриктен бях в месеците на изолация, спазвах всички препоръки. За съжаление, ще е дълъг периодът, през който ще трябва да живеем с коронавирус. Моля се все по-малко случаи и жертви да има и да успеем да задвижим отново света по начина, по който се въртеше преди.

Петър Ангелов: На какво те научи самоизолацията? Знаеш, меломаните нямаха търпение за предстоящите ви срещи и се интересуваха, какво прави ти тези два месеца?

Крум: Добре си прекарах. Имах нужда да направя лека пауза и да се отдам на занимания, за които обикновено не ми остава време. Направих няколко онлайн изпълнения на песни, които много обичам и събудиха голям интерес. Освен на мен, и на хората също им липсваше да послушат малко музика на живо, да ги докоснеш с някоя песен.



Петър Ангелов: През последните години, ти направи редица песни, сред които и доста колаборации с Галена, Анелия, Софи Маринова, Сузанита и Андреа.. Предстои ли следваща колаборация?

Крум: Работя върху няколко проекта, които са доста интересни за самия мен и със сигурност ще успея да изненадам. Дуети ще има, защото ми е интересно да се събирам с други артисти, когато песента го позволява.

Петър Ангелов:  Прави впечатление, че новият ти проект е качен в официалният канал на „ФЕН ТВ“,  а като продуцент е записана компанията „Ара Мюзик“? Техен артист ли си отново и ако да, разкажи как се стигна до това.

Крум: Опитвам се да задържа малко информацията за това какво правя в момента и какво предстои. Обаче, обещавам, читателите ви да са сред първите, които ще разберат.

Петър Ангелов: Би ли записал фолклорна песен?

Крум: Даже вече имам записана, през есента ще я представя официално с видеоклип. Много хубава, много въздействаща песен, ще я чуете в идните месеци.


Петър Ангелов: Имаш ли приятели сред колегите? С кой си най-близък?

Крум: Имам добри познати – хора, с които можем да се чуем по телефона, да се посмеем и дотам. Най-близките ми хора са извън работата ми. Те са дълги години до мен и ме виждат по съвсем различен начин – като приятел, не като артист, а това е от огромно значение.

Петър Ангелов: „Джига, джига“ ли е заявката ти за летен хит или предстои да чуем още нещо?

Крум: 2020 е особена година заради това, което сполетя всички ни. И плановете ми доста се промениха. Две бяха песните, които трябваше да направят премиера през лятото, но втората ще представя през септември.

Петър Ангелов: Обмислял ли си да направиш самостоятелен концерт?

Крум: Правил съм концерт-промоция на първия ми поп-фолк албум. Това беше един много хубав концерт с много балет, светлинно шоу и гост-изпълнители. Скоро ще бъде качена в официалния ми youtube канал за тези, които са я пропуснали. Със сигурност вторият ми албум ще бъде представен по интересен и въздействащ начин.

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Крум: Имам планове, работя върху това да ги реализирам в момента. Засега обаче ще ги запазя за себе си. В чисто човешки план – надявам се да съм здрав, хората около мен да са щастливи и да хъс да вървя по пътя си.

Петър Ангелов: Има ли любов в живота ти или любовта към музиката ти е достатъчна?

Крум: Музиката определено изпълва живота на един артист, но сърцето ми е най-щастливо, когато съм влюбен. В момента съм щастлив. 

Петър Ангелов: Благодаря ти за страхотното интервю! Пожелай нещо на нашите читатели!

Крум: Едно много хубаво лято за всички. Преминавайте смело през всичко, което се изправи на пътя ви.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *