• вт. май 7th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Преди 4 години изгря звездата на Лорена

ByПетър Ангелов

юли 25, 2020

На тази дата, преди четири години, изгря една музикална звезда. Звезда, която блесна ярко и продължи да блести все по-ярко. Тази звезда е.. Лорена!

Появата на първият сингъл на изпълнителката „Все ми е тая“, буквално разбуни духовете. Клипът е изчистен, интересен, а песента е с толкова хитов заряд, че след цели четири години, тя е една от най-слушаните и желани парчета в нощните клубове и YouTube канала на музикална компания „Hit Mix Music“. В парчето участва и мега звездата на фирма „Пайнер“ дългогодишна приятелка на Лорена – Галена.

След все ми е тая, Лорена създаде още цели 11 песни, сред които колаборации с Алисия, Джордан и Галин.

Към днешна дата, Лорена е най-желаният изпълнител за клубни и концертни изяви. Тя е певицата, която сложи всички в малкият си джоб и за четири години, успя да постигне повече от други нейни колежки с над десет годишни кариери.

Меломаните с нетърпение очакват всяка една среща със своята любимка, която прави незабравимо шоу. Също така, всеки един проект на Лорена се очаква с огромно нетърпение от многобройната фенска аудитория, на която спечели сърцата само за четири години!

Лорена, бъди все така красива, щастлива.. Просто бъди себе си! Знаеш формулата, продължавай в същият дух! Надграждай себе си, обичаме те!

Актуалният сингъл на певицата, стана любимото парче на меломаните, а те са нетърпеливи дали любимката им ще ги изненада с още с нещо за лятото..

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *