• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Лорена: Съдбата си знае работата (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 5, 2020

Скъпи читатели, в следващите редове ще прочетете интервюто ми с една от най-популярните родни изпълнителки, а именно неповторимата Лорена. Какво сподели звездата на музикална компания „Hit Mix Music“ пред мен, можете да прочетете тук..

Петър Ангелов: Лорена, здравей. Първо искам да те поздравя за проекта „Грозен край“ и че не правиш комерсиални парчета, а следваш своята музикална линия.

Лорена: Благодаря. Винаги съм казвала, че песента трябва да ми хареса първо на мен, за да я усетя и да дам най-доброто от себе си в нея.

Петър Ангелов: „Грозен край“ ли е заявката ти за летен хит, тъй като неотдавна сподели стори в социалната мрежа Instagram от студиото на Оцко..

Лорена: Не правя планове за песни, когато имаме нещо готово, го предлагам веднага на публиката.

Петър Ангелов: Ти си една от малкото изпълнителки, на които графикът за участия е пълен. Радва ли те факта, че хората бленуват и копнеят за всяка среща с теб?

Лорена: Разбира се, аз се чувствам по-същия начин. Всяка наша среща ме зарежда и ве мотивира все повече и повече. Имам хъс имам енергия, получавам много любов и раздавам същото.

Петър Ангелов: Изминаха четири години от дебюта ти на музикалната сцена. Как се промени Лорена? Радваш ли се на успехите си?

Лорена: Лорена израства…гради и продължава да надгражда. Аз съм от хората, които не се задоволяват с малко, винаги търся максимума от себе си и всеки път откривам, че максимума няма граница. Естествено всеки се радва, когато постига цел..мечта и т.н. Радвам се на успехите, щастлива съм че и хората ми се радват…това ми стига.

Петър Ангелов:  Няма как да подмина темата около COVID-19.. Как ти подейства цялото нещо? Спазваше ли мерките?

Лорена: Със смесени чувства, преминах през различни емоционални състояния. В началото като всеки изпитвах страх, след това започнаха въпросите от неизвестното , след това попривикнах. Определно оказа голямо влияние, адски много ми липсваха работата, песните, публиката… Да спазвах ги.

Петър Ангелов: Какво прави по време на изолацията? Липсваха ли ти срещите с публиката или се отдаде на заслужена почивка?

Лорена:  Както казах – липсваха ми, но от друга страна си дадох една доста добра почивка, бях със семейството си. Имах такива красиви моменти, за които преди това трудно намирах време.

Петър Ангелов: Как успяваш да си винаги толкова усмихната и позитивна?

Лорена: Хората ме карат да се чувствам така и съответно, да изглеждам така. Всеки има неприятни моменти, но никой не е да ни търпи такива.

Петър Ангелов: В кариерата си до момента, ти имаш колаборации с Галин и Алисия, както и няколко фючъринга с Галена, Джордан, Джулиано и Тереза. Обмисляш ли нова съвместна песен с някого?

Лорена: Винаги съм За, когато има хубава песен.

Петър Ангелов: Напоследък се наблюдават доста колаборации между поп и поп-фолк артисти. Ти би ли направила такава колаборация и делиш ли музиката на стилове?

Лорена: Да! Аз хресвам музиката като цяло, никога не съм я делила на стилове, за мен има хубава музика и не до там хубава музика. Разбира се, аз не съм критерии, за това всеки има различен вкус.

Петър Ангелов: Каква е 2020-та година за теб?

Лорена: Изненадваща, както за повечето хора предполагам. От погледа на артиста, бих казала – трудна и шарена.

Петър Ангелов:  Къде би избрала да почиваш, на родното Черноморие или в чужбина?

Лорена: Обичам да пътувам, харесва ми да почивам и в чужбина, но аз съм си от морето и родното Черноморие си е моето място.

Петър Ангелов: Обмисляла ли си фен среща с почитателите си? Знаеш, те са изключително много.

Лорена: Да съм обмисляла – не бих казала, по-скоро съм си мислила как и какво би било, но на този етап не съм предприемала нищо конкретно. Всяка една среща е такава общо взето.

Петър Ангелов: Винаги си била в топ форма, както и споделяш с меломанитече спортуваш активно, дори качваш на стори в Instagram колко километра си изминала. Само в това ли се крие тайната или се ограничаваш и откъм хапването..

Лорена: Спортувам … обичам да спортувам. Понякога си налагам някои ограничения, но повечето ми почитатели знаят, че много обичам шоколад така че не винаги успявам да се въздържа / смее се /

Петър Ангелов: Ако можеш да се опишеш с три думи, кои биха били те?

Лорена: Достатъчна е само една – непредвидима.. /смее се/

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Лорена: Не обичам да правя планове, съдбата си знае работата.

Петър Ангелов: Лорена, благодаря ти за страхотното интервю. Искам да ти пожелая да бъдеш все същата и да не се променяш. Какво ще си пожелаеш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Лорена: На себе си, на теб и на всимки читатели пожелавам, да сме здрави. Трупайте хубави моменти и им се наслаждавайте. И разбира се слушайте хубава музика …Целувки.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *