• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Рита направи своя музикален дебют с микс от златни ретро парчета

Рита е името на новото попълнение в редиците на поп-фолка, а зад гърба й застава продуцентът Силвестър Матеев-Силвър и неговата музикална компания „Фентъзи Груп Медия“.

За своя музикален дебют, Рита залага на така популярното творческо произведение, което в себе си миксира няколко песни, а именно Машъп. Дебютантката се впуска в чалга бизнеса със стратегически ход, тъй като в своя първи mashup включва едни от най-обичаните и популярни поп-фолк парчета от зората на лекия жанр.

За почти четири минути, Рита изпява и дава нов живот на емблематичните хитове „Мъж да си“ на Емилия, „Мъжете всичко искат“ на Деси Слава, „Нямам право“ на Преслава, както и „Луда по тебе“ на Камелия.

За музикалния микс от песни, който направи своята премиера в YouTube канала StudioTO, красивата певица се доверява на „SilveRumi Sound“ в лицето на Силвестър Матеев-Силвър и Румен Борилов. Имиджовите кадри във видеолентата са дело на Райко Райков.

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *