• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Яна и Румен Борилов атакуват с „Най-добър приятел“ (ВИДЕО)

Песента „Най-добър приятел“ е причината за успешната съвместна колаборация между Яна и Румен Борилов

В средата на месец Април, изпълнителите споделиха, че са готови да атакуват сърцата на феновете и музикалните класации с нов сингъл. От днес той вече е факт в официалния YouTube канал на Fantasy Group Media – FGM Records и се радва на интерес от страна на меломаните.

„Най-добър приятел“, както е озаглавен първият дует между младата надежда на попфолк сцената Яна и Румен Борилов, е вдъхновен от позитивизма на двамата артисти и в него те възпяват предателствата в живота, както и чистата и неприкосновенна любов между двама души.

В състава на авторския екип, обединил идеи за новото музикално предложение на Яна и Румен Борилов, влизат Силвестър Матеев-Силвър и Аркан /музика/, Калоян Коцев /аранжимент/, Силвър и Румен Борилов /текст/, Ангел Малаков /кларинет/, Миро Гагов /тарамбука/, Атешкан /китара/. Зад камерата застава Райко Райков, а във виодеото виждаме Яна как провокативно демонстрира своите перфектни танцувални умения.

Освен, че празнува премиерата на новото си видео, днес Яна е и рожденичка и от ранни зори не спира да получава честитки за личния си празник в социалните мрежи. Пожелаваме на младата певица да бъде себе си, за да постигне всичко, за което мечтае!

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *