• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана и Алекси – 20 годишно приятелство!

ByПетър Ангелов

май 31, 2020

Хитовата изпълнителка на телевизия „Планета“ и музикална компания „Пайнер“- Роксана, сподели с многобройните си почитатели в социалните мрежи, че днес празнува 20 години приятелство със своят най-добър приятел и PR Алекси Маринов.

Красивата Роксана не скри приятните си моменти и красиви думи по адрес на Алекси. Той е бил с нея още от самото начало, когато Рокси бе още прохождащ изпълнител, но тяхното приятелство е прераснало и в съвместна работа, а Алекси се грижи за безупречният и имидж на изпълнителката.

Можете да видите няколко снимки от началото на приятелството между Роксана и Алекси Маринов тук:

Изключителната симбиоза между двамата прави силно впечатление на всички хора, които са се докоснали до Алекси и Рокси. Такъв е и случаят с главната редакторка на вече несъществуващото списание „Нов Фолк“ – Маргарита Лозанова, която също коментира отношенията между двамата.

И докато все още сме на тема „Нов Фолк“, Роксана сподели интересен пост преди броени часове, свързан именно с бившето списание.

А сега, насладете се на новият хит на Роксана и очаквайте много изненади от нея! Проектът е качен в личният YouTube канал на звездата. Абонирайте се за него

https://youtu.be/ZF0mf0Ww1Yw

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *