• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана и Преслава представиха хита “Нека ме боли”

ByПетър Ангелов

авг. 21, 2020

Новото музикално преложение на гласовитата изпълнителка на фирма “Пайнер” – Роксана, направи своята преиера в YouTube канала на телевизия “Планета” – PlanetaOffical.

Изненада прави че в парчето участват “Dzambo Agusevi Orchestra”, които внасят изключителен колорит както в песента, така и в клипа.

Голямата изненада е участието на друга звезда от ефира на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”, а именно невероятната Преслава. А дали може да очакваме нова колаборация за вбъдеще от Роксана и Преслава, предстои да разберем. А може би двете талантливи изпълнителки подготвят нещо съвместно, кой знае.. Съвсем малко след премиерата на “Нека ме боли”, меломаните споделят че искат дует между Преслава и Роксана. Само времето ще ни покаже дали двете певици ще предложат съвместен проект за многобройните си фенове..

“Нека ме боли” е по музика на Роксана и Мартин Биолчев и аранжимент на Мартин Биолчев. Текстът е колаборация между Мариета Ангелова и Ивайло Вълчев. Роксана за първи път рабори по видеоклип с Людмил Иларионов – Люси, а по всичко личи че двамата са страхотен тандем.

Новият хит е тук и по всички личи, че освен за хит на лятото, песента ще се бори и за хит на годината. “Нека ме боли”

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *