• чт. мар. 28th, 2024

Viggo представя нова колекция на Мистър България 2021

ByПетър Ангелов

авг. 29, 2021

Viggo е историята на мъжкия стил, дефиниран чрез абсолютно качество и неоспорима страст.

Бизнес линията се характеризира с усещане за комфорт и безпроблемна увереност, която очертава признак на успех в ежедневните ситуации. Съвременната линия Viggo е посветена на уверените мъже, които обичат лекотата на съчетаване на дрехи, като експериментират с цветове, текстури или дизайн. Тогава изисканата мода отговаря на носенето, за да задоволи и най-изтънчения вкус чрез колекциите на Viggo.

Костюмите Made to Measure се приемат като стилови шедьоври. За да ги създаде, Viggo доставя най-добрите тъкани от серия от уважавани доставчици, като Vitale Barberis Canonico, Cerruti, Dormeuil, Fratelli Tallia Di Delfino и Loro Piana. Двата вида конструкции, пълно платно и полуплатно, са доказателство за висококачествените якета Viggo.

В творческия стремеж към най-добрите комбинации от цветове, текстури и материали, Viggo има трайно партньорство с Cătălin Botezatu, румънския дизайнер, който е получавал най-различни и разнообразни модни награди по време в цялата си кариера. Модните ревюта на Cătălin Botezatu бяха организирани в различни градове по света: Ню Йорк, Лас Вегас, Уиндок (Намибия), Сън Сити (Южна Африка), остров, Индонезия, както и във всички големи европейски столици.

И само след броени часове, на тазгодишното издание на Мистър България 2021, Viggo ще представят нова колекция.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *