• пт. май 3rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Яна Средкова: Предстои да ме видите в необичайна за мен светлина! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

мар. 4, 2024

Интервюто ми днес е с носителката на наградите Мисис България Свят 2018 и Мисис Евпроейски Съюз 2019, а именно красивата и сексапилна Яна Средкова. Какво сподели тя пред мен и как се е променила от последният ни разговор, можете да прочетете в следващите редове.

Здравей, Яна! Винаги ми е приятно, когато правя интервю с теб. Имаш невероятна енергия! Кажи ми как си, къде те сварвам?

– Здравей! И на мен ми е драго и се радвам когато се сещаш за мен. Разбира се, сварваш ме в движение из София.

Изглеждаш различно.. Някак по-щастлива и заредена от всякога. Издай каква е причината.

– Благодаря ти! Да, наистина напоследък получавам много такива комплименти. Ами вътрешно се чувствам добре, защото отново започнах да отделям време за себе си и нещата, които обичам да правя. Ти добре знаеш, че аз не умея да стоя на едно място. Чувствам се добре когато около мен е динамично, точно каквото е в момента. Явно това е една от основните причини да променям аурата около себе си.

Все по-често забелязвам че присъстваш в едни от най-популярните и скъпарски столични заведения. Има ли причина за това?

– Хаха.. (смее се) Обичам да се забавлявам с приятели , големи компании. Знаеш ме каква съм, обичам живота. Колкото до причината, винаги ще се намери такава, стане ли на въпрос за забавление. Радвам се, че отново възстановявам баланса си и разширявам приятелския си кръг.

Винаги си била в топ форма, но сега изглеждаш по-добре от всякога! Каква е тайната ти за поддържане на фигурата?

– Освен че спортувам редовно, три пъти посещавам фитнес залата и групови занимания, може би съм и влюбена.. (усмихва се)

Я кажи сега, нов мъж ли е причината за твоята положителна промяна?

– Охх.. (смее се) Абе има нещо, има.. Не са пеперуди в стомаха, но определено се заформя нещо интересно в личен план.

Как успяваш да съчетаеш личният с професионалният си живот? Ти си страхотна майка и невероятен професионалист..

– Благодаря ти, ами аз не се чувствам така честно казано.. Винаги в старанието си да съм навсякъде и във всичко на ниво, имам пропуски като всеки един човек и допускам грешки. Винаги правя компромиси със себе си в едната или другата посока. Рядко везните са балансирани. 

Наскоро засне невероятна фотосесия, която бързо се превърна в тотален хит в социалните мрежи. Разкажи ми повече за проекта.

– Уау! Много се наблюдателен и ти. Амии, да.. Така е! Съвсем скоро ще стартираме кампания с пиарите относно проекта и ще ме видите в една светлина, в която досега не съм се показвала – много секси и разкрепостена. Надявам се да се възприеме положително.

И като сме на темата за проекти.. Сподели ми, какво ново има около теб?

– Новото около мен е, че има както ти казах – раздвижване. Както в личен, така и в професионален план. Знаеш че обичам да готвя и приготвям десерти и все още го правя. Старая се Yana’s Bakery да продължава да се реализира, макар че сега не е толкова на преден план. По-скоро, в момента залагам върху името ми. 

Дочувам, че в момента интересът към теб е огромен.. Очакваше ли го?

– Ами честно казано – не. Но.. наистина появата ми в доста от проектите ще предизвика, убедена съм – шум! Отново казвам, надявам се да бъде в положителна посока всичко. 

Предстои празникът на дамите 8-ми март. Къде ще го посрещнеш?

– Ще го посрещна шумно и в дамска компания из нощна София.

А на Свети Валентин, в чия компания беше?

– Бях със специален за мен човек.

Какво ти предстои в най-близко бъдеще?

– Основно работа! Не съм планувала почивка в скоро време. Но в следващите 1-2 месеца ще се отдам на работа за реализирането на няколко проекта, с които пак казвам, че много хора ще бъдат изненадани. 

Благодаря ти за това, че бе изключително откровена с мен. Бъди здрава, щастлива и ти пожелавам да бъдеш най-добрата версия на себе си. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Пожелавам си да съм най-добрата версия на себе си и все така борбена. На първо място, желая на читателите ти да бъдат здрави, никога да не се предават и разбира се да следят всички новини, които им поднасяте!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *