• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Revolut позволява покупка на криптовалута директно в портфейлите на MetaMask с Revolut Ramp

ByПетър Ангелов

мар. 6, 2024

Revolut продължава да разширява своето крипто портфолио с нов продукт, Revolut Ramp, насочен към безпроблемно закупуване на криптовалути от страна на клиентите.


Revolut Ramp е достъпен директно в мобилното приложение на MetaMask, разширението на браузъра или в портфолиото на MetaMask.


С Revolut Ramp клиентите ще могат безпроблемно да допълват своя портфейл за самостоятелна защита MetaMask с ниски такси, като използват своя акаунт в Revolut, кредитна или дебитна банкова карта Visa или Mastercard.


Revolut Ramp е готово решение, готово за интегриране с доставчици на портфейли; още интеграции ще бъдат обявени скоро.

Revolut, глобалната финансова технология с повече от 40 милиона клиенти по целия свят, обявява най-новото си крипто предложение в Обединеното кралство и Европейското икономическо пространство (ЕИП), Revolut Ramp, в партньорство с водещия в света портфейл за самопопечителство MetaMask, удвоявайки ангажимента си за светът на криптовалутата.


Добавянето на крипто към портфейл със самостоятелна защита вече е по-лесно. Опитът на Revolut в обработката на фиат транзакции на стойност милиони евро ежедневно, заедно с неговия популярен крипто продукт, го прави идеалният кандидат за опростяване на процеса и навлизане в света на web3.


Revolut Ramp позволява на клиентите да се включат за секунди и да закупят нови токени директно в своите MetaMask портфейли. Клиентите могат да използват своя баланс във фиатна валута, съхраняван в 18 валути в техния акаунт в Revolut, или да плащат с банковата си карта Visa или Mastercard. Потребителите на Revolut могат да пропуснат всички проверки за проверка, тъй като Revolut може да разчита на съществуваща проверка от приложението Revolut. Процесът на плащане отнема само няколко секунди. Ако потребителите плащат директно от сметката си в Revolut, фиат транзакцията ще бъде извън релсите на картата на схемата и изцяло в екосистемата на Revolut. Това увеличава процента на успех и позволява на Revolut да предлага конкурентни цени, без да бъде обременен от допълнителни разходи за обработка на карти.


Revolut Ramp предлага интегриран процес Know Your Customer (KYC), който клиентите, които не са Revolut, могат да изпълнят само за няколко минути. Този процес използва същата инфраструктура, която е използвана за проверка на самоличността на милиони потребители на Revolut по безпроблемен начин с ниско триене. Клиентът може да закупи на конкурентни такси повече от 20 различни токена, включително ETH, USDC, USDT, SHIB, 1INCH и много други, чрез приложението или уебсайта.

Мазен Елджунди, глобален бизнес ръководител на Crypto в Revolut, каза: „Ние сме развълнувани да обявим нашия нов крипто продукт Revolut Ramp, водещо on-ramp решение за web3 екосистемата. Нашето on-ramp решение гарантира висок процент на успех за транзакции, извършени в рамките на екосистемата на Revolut, и ниски такси за всички клиенти. Имаме удоволствието да си партнираме с лидер в web3 пространството, MetaMask. Ще предложим на клиентите възможността да закупят повече от 20 жетона с тяхната фиатна валута гладко, сигурно и без триене.“


Лоренцо Сантос, старши продуктов мениджър в Consensys, коментира: „Като се обединим с Revolut, ние правим крипто по-достъпно и по-малко сложно. Това партньорство наистина има за цел да даде на нашите потребители това, което искат – повече контрол върху тяхната криптовалута по лесен начин, използвайки платформи, които вече познават и на които имат доверие. Той също така играе решаваща роля в насърчаването на по-широко приемане на крипто, отваряйки света на крипто за повече хора.“


Когато потребител на MetaMask щракне върху „Купете“ в своя портфейл MetaMask, Revolut ще бъде посочен като водещ доставчик под методите на плащане с дебит или кредит. След като потребител избере Revolut, той ще бъде пренасочен към платежния поток на Revolut, където може да закупи криптовалута в своя портфейл MetaMask с дебитна или кредитна карта (Mastercard или Visa) или да използва баланса си в акаунта в Revolut.


MetaMask е стартиращият партньор за Revolut Ramp и повече интеграции с други водещи Web3 играчи ще се появят през годината, докато Revolut работи, за да направи купуването на крипто безпроблемно.


Като част от нашата цел да бъдем най-безопасното място за търговия, използване и научаване за крипто, Revolut редовно комуникира с клиентите, че крипто токените са променливи активи и цените могат да се променят бързо. Revolut вярва в разширяването на достъпа до крипто и също така признава, че може да не е подходящо за всеки, така че компанията насърчава своите клиенти да проучат различните криптовалути и рисковете и възможностите, преди да купуват или продават. Клиентите трябва да прегледат независими източници и да научат разликите между токените, както и да вземат предвид личните си обстоятелства, когато купуват или продават крипто. Криптовалутите са нерегулирани и средствата не са защитени от схеми за компенсиране на инвеститорите. Данък може да бъде платен върху печалби от търговия.

Относно Consensys

Consensys е водещата софтуерна компания за блокчейн и web3. От 2014 г. Consensys е в челните редици на иновациите, като е пионер в технологичните разработки в екосистемата web3. Чрез нашия продуктов пакет, включително платформата MetaMask, Infura, Linea, Diligence и нашата NFT платформа, ние се превърнахме в доверен сътрудник за потребители, създатели и разработчици по пътя им към изграждане и принадлежност към света, който искат да видят. Независимо дали създавате приложение, NFT колекция, портфолио или по-добро бъдеще, инстинктът за изграждане е универсален. Consensys вдъхновява и подкрепя инстинкта на строител във всеки, като прави web3 универсално лесен за използване и разработване. За да разгледате нашите продукти и решения, посетете https://consensys.io/.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *