• ср. юли 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Рожденият ден на Константин хит в YouTube и социалните мрежи

ByПетър Ангелов

авг. 25, 2020

Любимецът на народа Константин, представи на многобройните си почитатели изключително интересно видео от рожденият си ден. То е разделено в две части и се превърна в истински хит в YouTube и социалните мрежи.

Първата част от рожденият ден на Константин в официалната му Фейсбук страница се радва на огромна популярност и успя да генерира над 402 000 гледания и куп споделяния и коментари.

В YouTube, видеото от втората част от рожденит ден на Коцето, успя да се изкачи на 7-мо място в “Набиращи популярност” видеа за България и пребори много музикални хитове. За пореден път доказа защо го наричат любимеца на народа..

Иначе на рожденият му ден не липсваше и звездно присъствие. Освен семейството на изпълнителят (жена му Надя и децата), сред гостите бяха и Велислав Делибалтов, Станимир Гъмов, Димитър Ковачев – Фънки, Софи Маринова, Лияна, Балан и други.

Междувременно, “Проблем” се превърна в торалният хит на лятото и генерира изключително голяма гледаемост. Само за два месеца, видеото има над 10 000 000 преглеждания. Феновете са категорични, че “Проблем” ще бъде емблематична песен както за Софи Маринова, така и за Констанрин.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

One thought on “Рожденият ден на Константин хит в YouTube и социалните мрежи”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *