Роксана блести на сцената на „Grand Specijal“ Сърбия в роклите на София Борисова и ROMANTIKA FASHION

 

Роксана набира все по-голяма скорост и съвсем скоро, пределите на нейната популярност ще излязат извън България.

Гласовитата певица, която само преди броени дни грабна завидният приз „Кралица на ромите“, сподели в социалните си мрежи една голяма новина. Както всички знаем, освен българската версия на тоталният хит „Кралица“, съвсем скоро ни очаква и премиерата на на „Kraljica“ – сръбският вариант на българският хит.

Именно сръбската версия на „Kraljica“, направи своята премиера на сцената на „Grand Specijal“, а съвсем скоро, всички ние ще можем да видим и чуем изпълнението на ангелогласната Роксана, която впечатли сърбите както с вокални умения, така и със завидни танци.

От публикацията става ясно, че Роксана е изпяла две песни, а именно нечуваната до момента сръбска версия „Kraljica“ и „Ederlezi“ в изпълнение на Рокси.

Певицата не пропусна да благодари за тоалетите, с които призна че се е чувствала като истинска кралица и определено грабна вниманието на всички в Сърбия. Тоалетите са дело на топ дизайнерът София Борисова и нейният бранд ROMANTIKA FASHION.

Меломаните признават че нямат търпение да че чуят и видят изпълненията на Роксана в съседна Сърбия, а това ще се случи след броени дни. Певицата сподели пред нашият екип че подготвя куп музикални изненади, които много скоро ще бъдат факт.

One thought on “Роксана блести на сцената на „Grand Specijal“ Сърбия в роклите на София Борисова и ROMANTIKA FASHION

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!