Мега звездата на фирма „Пайнер“ – Роксана, сподели с многобройните си почитатели в социалните мрежи, че не спира да работи, дори напротив – изпълнителката готви много изненади.

Една от тях е, дуетът с жената която е определена като „Кралицата на народната песен“ – Ваня Вълкова. Кадърът е от звукозаписното студио, а меломаните много скоро може да очакват новият проект в ефира на телевизия „Планета Фолк“ и YouTube каналът на телевизията.

#Готови_сме_записахме_дуета_с_Ваня_Вълкова .#Щастлива_съм ! 🥳🥳🥳Защото за да застанеш до Ваня Вълкова трябва да си…

Публикувахте от Роксана/Roksana в Събота, 6 юни 2020 г.

От своя страна, Ваня Вълкова изрази огромните си впечатления по адрес на Роксана и написа публикация в личният си профил във Facebook. Ето какво гласи постът:

Благодаря ти от сърце за прекрасните думи . Гордея се ,че застанх до теб . Обичам те Ваня Вълкова ❣❣❣

Публикувахте от Роксана/Roksana в Понеделник, 8 юни 2020 г.

Роксана не спира да сюрпризира хилядите си почитатели от цял свят, като само преди броени дни в официалният си YouTube канал представи новият си проект „На едно уиски“ – кавър версия на хит на Паола Фока. Изпълнителката не спира да подготвя нови парчета и да работи усилено по новите си проекти, като без съмнение ще бъде един от най-желаните изпълнители за клубни и концертни изяви и участия заради богатият си и хитови репертоар, както и заради факта, че пее изцяло на живо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *