• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана и Ваня Вълкова записаха народна песен!

ByПетър Ангелов

юни 9, 2020

Мега звездата на фирма „Пайнер“ – Роксана, сподели с многобройните си почитатели в социалните мрежи, че не спира да работи, дори напротив – изпълнителката готви много изненади.

Една от тях е, дуетът с жената която е определена като „Кралицата на народната песен“ – Ваня Вълкова. Кадърът е от звукозаписното студио, а меломаните много скоро може да очакват новият проект в ефира на телевизия „Планета Фолк“ и YouTube каналът на телевизията.

От своя страна, Ваня Вълкова изрази огромните си впечатления по адрес на Роксана и написа публикация в личният си профил във Facebook. Ето какво гласи постът:

Роксана не спира да сюрпризира хилядите си почитатели от цял свят, като само преди броени дни в официалният си YouTube канал представи новият си проект „На едно уиски“ – кавър версия на хит на Паола Фока. Изпълнителката не спира да подготвя нови парчета и да работи усилено по новите си проекти, като без съмнение ще бъде един от най-желаните изпълнители за клубни и концертни изяви и участия заради богатият си и хитови репертоар, както и заради факта, че пее изцяло на живо!

https://youtu.be/ZF0mf0Ww1Yw

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *