• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана и Джамбо Агушев са крал и кралица на ромската музика

ByПетър Ангелов

май 11, 2021

По случай 50-тата годишнина от обявяването на 8-ми април за ден на ромите, се проведе събитието „Кралете на ромската музика„. Локацията на събието бе в хотел Тривия-Антик, в столичният квартал Кремиковци.

Мероприятието се финансира от Министерството на културата, благодарение на което се състоя за първи път. Всъщност, подобно мероприятие се проведе в България преди 10 години в Зала 1 на НДК, когато бяха връчени ромски музикални награди.


Кралете на ромската музика“ бяха избрани и за крал бе избран Джамбо Агушев, а за кралица бе избрана Роксана. Певицата не скри радостта си от престижната награда и се включи непосредствено на живо в социалната мрежа Facebook. Именно в този лайв, Роксана благодари на всички и не успя да скрие емоцията си от престижната награда.

От живото включване на ангелогласната Роксана, стана ясно че наградата ѝ е била връчена от Николай Гърдев, за когото певицата не спести суперлативи. Роксана сподели също така, че легендата – голямата Софи Маринова е била първият човек, който ѝ е звъннал след събитието да я поздрави за наградата.

За перфектната си визия, Роксана сподели че се е доверила на София Борисова и ROMANTIKA FASHION. За грима си, Роксана заложи на Цецо Андреев, а косите са поверени на Емилио Стефано.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

4 thoughts on “Роксана и Джамбо Агушев са крал и кралица на ромската музика”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *