• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Стефани и Лина станаха жертва на хакери

ByПетър Ангелов

мар. 4, 2021

„Дишай мъжки“ е новото музикално предложение на две от най-красивите изпълнителки, а именно Стефани и Лина.

Както вече стана ясно, „Дишай мъжки“ стана обект на хакерска атака и видеоклипа бе свален от YouTube канала на „King Music“, след което бе качен отново. Нашият екип потърси Лина за коментар и ето какво сподели тя пред нас.

„Хакерска атака блокира видеото на клипа „Дишай мъжки“, което доведе до повторното му качване. Радваме се, че песента се приема добре. Колкото до хакерската атака, имаме IP адреса, свързали сме се с адвокат и ще ги съдим!“


За съжаление, когато в България направиш нещо качествено и на ниво, гледат да те спънат и да те оплюят. Стефани и Лина са направили хитов сингъл, с ефектен видеоклип и двете изглеждат повече от чудесно.


Надяваме се да няма повече проблеми с видеото на „Дишай мъжки“ и то да набере все по-голяма популярност. Музиката е направена от Стефани Спасова, а аранжимента е поверен на на Явор Йовков. Текстът е написан от Мирослав Калоянов. Видеоклипът е заснет от Павел Симеонов. Стайлингът е поверен на най-добрият дизайнер от България, а именно Стоян Радичев. Двете изпълнителки блестят в неговите тоалети. Косите са на Николай Белев, а гримът на Цецо Андреев. За партньор на видеото в записан емблематичният за България хотел „Маринела“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *