• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Дани Моллов отбелязва три години на музикалната сцена!

ByПетър Ангелов

май 23, 2020

Една от младите надежди на поп-фолк музиката – Дани Моллов, днес има професионален празник. Точно преди три години, премиера прави дебютната му песен „Да си моя“ в YouTube канала на „Hit Mix Music“ и парчето се завъртя в ефира на „Hit Mix Music TV“. Парчето се прие изключително добре от меломаните, които още тогава видяха големият потенциал на Дани!

Второто парче което Дани представя на меломаните е народната песен „Калино, Калинче“, този път качена в Youtube канала на „Съни Мюзик“. С това, Дани показа че за него няма музикални или стилови бариери.. Справя се еднакво добре с поп-фолка и фолклора..

Третото парче с което Дани зарадва вече многобройните си почитатели е „Кралят влиза“, проект който е с изключително хитов заряд и се приема много добре от меломаните. В проекта участие взема и моделът Деси Димитрова.

Третият музикален проект на Дани е „Oh my chikita“ – поредният проект на Дани, с който пиказа и доказа не дели музиката на жанрове и за него няма рамки и бариери! Музикалното предложение е дует с популярният изпълнител FARI.

В първият ден от 2019-та година, Дани представя кавър версията на хита „Жина рана“, който се радва също на положителен прием от страна на меломаните.

През месец Април 2019-та година, Дани представя кавър на познатият на всички поп-фолк хит на Борис Дали, в който участие взеха Галена и Галин – „Барабанче“. Меломаните са очаровани от таланта на Дани, който вече е изградил сериозна фенска аудитория.

Отново същата година, но през септември, Дани представя кавър на популярвн хит на Nikos Vertis. Младият изпълнител изненада всички с невероятното си произношение на гръцки език, както и с ефектно видео.

2019-та година завършва с кавър версия на турският хит „Birak“, в изпълнение на Дани, с който той привлича към себе си и почитатели от съседна Турция.

И стигаме до така кармичната 2020-та година, в която изпълнителят представя акъуалният си хит „Не е късно“ в YouTube канала на „DM Music“ – настоящият лейбъл на Дани. Парчето се превръща в тотален хит и се харесва на всички почитатели на поп-фолка.

Наред с всички това, Дани започна да прави и влогове в официалният си YouTube канал, които се радват на изключително огромен интетес и така феновете могат да се докоснат до любимеца си. Многобройните почитатели на Дани споделят, че с нетърпение очакват всяко едно видео, всеки един музикален проект или публикация в социалната мрежа.

Феновете на Дани очакват с нетърпение новите му приекти, а нашият екип ще следи за тях и няма търпение да чуе и види какви ще представи младата надежда на поп-фолка. Екипът на Bgvipnews.eu пожелава на Дани да бъде все така хитов, земен и много професионални успехи, защото ги заслужава, а и в „DM Music“ е на правилното място.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *