• пт. мар. 29th, 2024

Лорена – най-силният дебют в поп-фолка от години!

ByПетър Ангелов

май 23, 2020

Всеки знае коя е Лорена. Да, нейната звезда изгря с мега хита „Все ми е тая“, в който участие взима и Галена. Макар и с няколко фрази към края на песента, феновете обикнаха песента още на първо слушане. Много хора обаче скочиха, че успеха на Лорена се дължи именно на скромното участие на Галена.

Уви, за съжаление на хейтърите и на хората които я подценяваха, тя се доказваше и надграждаше с всеки следващ проект! Лорена не е скандална личност, просто пее от сърце и душа. Неведнъж е споделяла, че обожава фолклора и смята да запише фолклорно парче.

Успехът на дебютният сингъл на певицата „Все ми е тая“, обаче не спира. Видеото продължава да трупа гледания и да бъде едно от предпочитаните парчета по клубовете. Все пак, няма какво да си говорим – Лорена е звездата на Hit Mix Music, най-силният и открояващ се изпълнител през последните години. На музикалната сцена има място за нея, определено.

Всяка следваща нейна песен влизаше в нощтните клубове. А това дори някои от водещите имена не го постигат. Адмирации, Лорена!

Феновете пък са нетърпеливи да видят и чуят следващият проект на звездата. Дали отново ще успее да задържи лидерската си позиция – ще разберем много скоро!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *