• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

САМОКОВ СТАНА ЧАСТ ОТ КОНЦЕРТ С КАУЗА НА ГРУПА В ПОДКРЕПА НА ХОРАТА С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ И КАУЗАТА „ЗА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКА МУЗИКА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР“

ByПетър Ангелов

мар. 25, 2024

Група СПРИНТ, „ДУЕТ С КАУЗА“ /Галя Георгиева и Атанас Лазаров/, група „ХОРИЗОНТ“, Красимир Недялков заредиха публиката на Самоков с гостуването на Концерти с кауза.

Събитието се провежда със съдействието на община Самоков, под патронажа на кмета на града – г-н Ангел Джоргов.

Творците споделиха мотивацията да посветят творчеството си на Информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник навреме“ и Националната кампания „За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители, в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

По време на турнето ще бъдат раздавани листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените, а част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да станат родители е кауза.

Концертите се провеждат с подкрепата на Министерството на културата по проектите „Спринт 2023“ и проект „Концерти с кауза“ 2023.

Организатори на събитията са Студио Спринт Проджект, Агенция „Сребърен ключ“, а партньори: Фондация „Искам бебе“, Агенция за публични комуникации „Профайл“, Сдружение „Жени с кауза“, ХайЛайф.

Мотото на всички участници в турнето е: „Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“!

 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *