• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Диона избухна с „Te Kelas“

ByПетър Ангелов

май 14, 2020

Футията на „Alpha Music“ – Диона, сюрпризира меломаните с чисто нов хит! „Te Kelas“ бе промотиран в официалният YouTube канал на „Alpha Music“.

Разбира се, новото музикално предложение на изпълнителката разбуни духовете за пореден път. Меломаните се разделиха на два лагера – едните обижават парчето, а на другите им идвало слабо.. Но няма хора, които да са подминали проекта! А няколко часа по-късно, при проверка на Bgvipnews.eu се оказа, че вече почти няма хора които не харесват парчето! Диона и екипът са се постарали изключително много, а ефекта е проект на световно ниво!

https://www.instagram.com/p/CAK2gIXhzW7/?igshid=oi3qn5vlx1aj

Много щура, много дива и неукротима – това е Диона! Певицата на „Alpha Music“ умее да провокира, но никога не е била пошла или вулгарна! Диона определено тепърва ще покорява върховете в поп-фолка и ще доказва на какво е способна!

Музиката е дело на Диона и Росен Йосифов, а аранжимента е само на Росен Йосифов. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, а текста е написан от Диона и Васил Юруков. За ефектният грим във видеото се е погрижил топ гримьора Микеле. За косата си, Диона се е доверила на Бисер Раков. Кристиан Пижов се е погрижил за стила на изпълнителката, а атрактивните визии са благодарение на дизайнера Фатих Осман и „Faith in Fatih“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *