• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Revolut въвежда Trading Pro в България: мощен набор от инструменти за напреднали инвеститори

ByПетър Ангелов

ное. 27, 2023
  • Revolut стартира нов абонамент Trading Pro мощен набор от инструменти и задълбочена информация, проектиран за напреднали инвеститори, за подобряване на инвестиционното им преживяване.
  • С Trading Pro инвеститорите могат да се възползват от намалени комисиони и по-високи лимити на поръчките за ETF и акции от САЩ и ЕС.
  • За решения, основани на данни, потребителите на Trading Pro имат достъп до Инвестиционен терминал – настолен инструмент за разширени аналитични данни на портфейла.
  • За всички потребители Revolut въведе инвестиране в удължени пазарни часове за акции от САЩ.

 

София, 24.11.2023 г. – Revolut, финансовото суперприложение с над 35 милиона клиенти по целия свят и 700 000 клиенти в България, представи Trading Pro – мощен набор от инструменти и задълбочена информация за напреднали инвеститори, проектиран да подобри инвестиционното им преживяване. Новият абонамент се предоставя от Revolut Securities Europe UAB и може да бъде добавен към съществуващите планове на Revolut (с изключение на план Ultra, който включва Trading Pro безплатно).

С Trading Pro активните инвеститори могат да се възползват от намалени комисиони от само 0,12% (спрямо 0,25%) за сделки, които надвишават квотата[1] за безплатни сделки на текущия им план на Revolut и без минимална такса за страната. Възможно е да се прилагат други такси.

Trading Pro също така предоставя достъп до по-високи лимити на поръчките за акции от САЩ и ЕИЗ и борсово търгувани фондове (ETF): от 10 000 $ на 1 500 000 $ на поръчка на акции от САЩ и 1 500 000 € за акции от ЕИЗ и ETF, с максимум от 50 000 дяла на сделка.

За вземане на решения, базирани на данни, потребителите на Trading Pro имат достъп до разширени аналитични данни за портфейла, включително сравнителна оценка на представянето, проследяване на реализираните печалби и загуби, разпределение на портфейла и др.

Trading Pro се предлага и с Инвестиционен терминал за настолен компютър (достъпен през trade.revolut.com), където активните инвеститори могат да създават персонализирани работни пространства, да следят пазарните тенденции и да изпълняват ефективно сделки – всичко това на един екран, за да се насладят на максимално доброто изживяване на десктоп.

Rolandas Juteika, ръководител на отдел „Благосъстояние и инвестиране“ (ЕИЗ):

„Trading Pro е пригоден да посрещне специфичните нужди на напредналите инвеститори, като им предлага набор от инструменти, предназначени да подобрят техните възможности за инвестиране. Виждаме, че все повече клиенти с по-високи стойности на портфейла използват Revolut за по-големи сделки, като имат нужда от по-задълбочени аналитични данни за портфейла и настолни инструменти. Trading Pro е тук, за да реши тези проблеми. Продължаваме да работим за отваряне на пространство за благосъстояние и инвестиране за по-широк кръг клиенти, като следващата в списъка ни е услугата за роботизиран съветник, взаимните фондове и облигации.“

 

Новият абонаментен план Trading Pro вече е достъпен в региона на ЕИЗ за месечна такса от 30 лева, като първият месец е безплатен. Само потребители, които имат инвестиционна сметка, могат да преминат към абонамент Trading Pro чрез приложението Revolut.

За всички потребители Revolut въведе и търговия в удължени пазарни часове за американски акции. За да осигури на клиентите по-голяма гъвкавост, Revolut разшири наличността на търговията с акции от САЩ от 6,5 часа на 16 часа на ден. Потребителите на Revolut вече могат да търгуват между 4 ч. сутринта EST (11 ч. източноевропейско време) – 20 ч. EST (3 ч. източноевропейско време). През удължените пазарни часове ще бъдат достъпни само лимитираните поръчки и търговията с цели дялове. Удължените пазарни часове са свързани с допълнителни или по-високи рискове в сравнение с инвестирането в редовните часове. Клиентите трябва да прегледат съответните рискове в документа за описание на рисковете на Revolut, достъпен на уебсайта на компанията, преди да вземат инвестиционно решение.

Revolut предлага на клиентите си достъп до над 2200 търгувани в САЩ компании, над 70 европейски акции и над 150 ETF чрез приложението Revolut. Инвестиционните услуги в ЕИЗ се предоставят от Revolut Securities Europe UAB.

– БЕЛЕЖКИ КЪМ РЕДАКТОРА –

Revolut Securities Europe UAB е инвестиционен посредник, лицензиран и регулиран от Банката на Литва.

 

Съдържащата се тук информация не представлява лична препоръка, инвестиционен съвет или предложение за вземане на инвестиционно решение. Както при всички инвестиции, капиталът е изложен на риск. Стойността на инвестициите може да се повиши или понижи.

 

За допълнителна информация, моля, вижте правилата и условията за инвестиране, страницата с често задавани въпроси за таксите и описанието на рисковете на Revolut.

 

 

За Revolut

Създаваме първото в света истинска глобално финансово суперприложение. През 2015 г. Revolut стартира в Обединеното кралство, предлагайки парични преводи и обмен. Днес 35 милиона клиенти по целия свят използват десетки от иновативните продукти на Revolut, за да извършват над 500 милиона трансакции месечно.

 

Чрез нашите лични и бизнес сметки помагаме на клиентите да подобрят финансовото си здраве, даваме им повече контрол и свързваме безпроблемно хората по целия свят.

 

 

 

 

 

 

 

[1] Клиентите могат да извършват 1 (за Standard), 3 (за Plus), 5 (за Premium) или 10 (за Metal и Ultra) сделки без комисиона на месец.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *